HTML

2011.10.05. 22:22 marion!

Cuvée

Nem értek a borokhoz. Annyit azonban már tudok, hogy a cuvée több fajta borból készül, és nagyon finom. A Cuvée blog kultúrát és divatot fog házasítani némi szubjektivitással. Kellemes, néhol enyhén éles, könnyed karaktere kiválóan passzol zizgő baráti beszélgetésekhez a rakparton, vagy laptopba feledkezett csendes otthoni estékhez. Fogyasztása 20-23°-on, nyitott ablak mellett, élénk érdeklődéssel ajánlott.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://cuvee.blog.hu/api/trackback/id/tr303281337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása